Publisert

Hotspot is beeing relayed

Vi får utrolig mange spørsmål knyttet til problemet over. Dette kan ofte “enkelt” løses ved en Port Forwarding på port 44158 på din ruter. Og det anbefales at du gir din hotspot en statisk IP adresse også.

Er mange forskjellige oppsett og rutere , og noen nettleverandører som gir deg begrensede muligheter for å ordne dette selv.

Anbefaler de som opplever dette problemet om å søke litt på nett. Og les her: Network Troubleshooting | Helium Documentation

Publisert

Hotspot not found on Onboarding oppdatering 26.11.21

Da har vi kommet frem til en løsning på problemet rundt “Hotspot not found on onboarding”.

Det er 2 alternative løsninger. Enten så venter vi på Helium Network sin korrigering i sin database eller så må vi skifte ut den enheten som ikke fungerer. Da Helium Network ikke klarer å sette noen plan for en løsning på å rette data i sitt register så velger vi å begynne å skifte ut enheter som har dette problemet.

Vi ber dere som har dette problemet om å sende oss i retur din COTX X3 som har dette beskrevne problemet. I løpet av de nærmeste dagene vil vi sende ut en returlapp. Straks vi har mottatt enheten, og testet denne, så vil vi sende en ny i retur.

Henvendelser rundt dette ber vi dere om å sende oss på post@hntservice.no da vi trenger dokumentasjon.

Vi får mye henvendelser om dagen. Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare opp alt på telefon. send oss gjerne henvendelser på epost hvis du ikke når oss på telefon.

Publisert

Hotspot not found on Onboarding oppdatering

Da har vi fått bekreftet at dette var et større omfang enn det vi først fikk inntrykk av. På tirsdag var vi kjent med at noen av vår COTX X3 ikke fikk til onboarding.

Årsaken til feil har vi funnet til å være i forbindelse med innlegging av data for å aktivere hotspoten. Det er bare Helium Network som får gjort dette. Og det gjelder et part som da har vært registrert feil.

Det jobbes med å finne en løsning på å få gjort om på dette raskt. vi vil oppdatere så snart vi har denne på plass.

Publisert

Oppstart av COTX-X3

Nå er det mange som får og har fått sin første COTX-X3 hjem, og har koblet til internett, antenne og strøm.

Det gjelder å ha litt tålmodighet.

Det kan ta noen minutter før den er igang. LED displayet vil vise noe slikt når den starter opp første gang.

IP adresse øverst og 4 ikoner under. Vises ikke IP adresse så er du ikke tilkoblet internett. Løs dette før du går videre.

Etter litt tid vil COTX-X3 gå inn i oppdatering. Det har vist seg at tiden kan variere fra hvert tilfelle. Hvis skjermen viser COTX og “rolling bars” til venstre så oppdateres denne. Vent til denne er ferdig.

Etter en liten stund vil LED skjermen ha dette bildet. Fortsatt IP adresse men nå med 5 ikoner under.

Nå må den få stå litt til, slik at Helium Network kan “plukke opp denne” til “Onboarding”. Sjekk derfor om det midterste symbolet ikke har en strek igjennom seg. Har den en strek over seg så er du ikke tilkoblet Helium Network. Vent litt, så kan du prøve å koble deg opp på Helium Network via Helium Appen.

Publisert

Utsendelse i uke 45. —–> 46

Flere av dere ventet å få tilsendt din bestilte COTX-X3 hotspot i forrige uke. Vi jobbet på spreng med å få til dette. Vi ble kjent med at Helium Network lå etter med registreringer. Vi fikk derfor beskjed om å holde igjen inntil de hadde fått de registrert. det var ventet at dette ble løst før helgen, men vi fikk akkurat nå beskjed om at Helium Network blir ferdig med registreringer i dag slik at de er klar for utsendelse. Vi regner med at vi skal ha de klare i løpet av morgendagen for utsendelse.

Vi gleder oss til å få disse spredt ut i Norge og naboland.

Vi har nå solgt alle de vi har på lager og venter inn flere rundt uke 49-50.